PRW Consulting GmbH

Bedrijven

Uw deskundige partner voor IT-compliance en meer. PRW Consulting GmbH is opgericht met het doel om de gebieden informatietechnologie (IT), organisatie en recht onder het begrip “compliance” te verenigen. PRW Consulting GmbH biedt „ IT-Compliance as a Service – IcaaS®” aan volgens het TOR®-principe. Voor deze complexe taak worden naar behoefte interdisciplinaire projectteams, bestaande uit IT-experts (T), accountants (O) en juristen (R) gevormd. Dit team van experts ondersteunt u met betrekking tot alle eisen rondom IT-compliance, gegevensbescherming, IT-risicomanagement / IT-audit, gegevensmanagement en informatiebeveiliging, volgens het TOR®-principe, d.w.z. op technisch, organisatorisch en juridisch (recht) niveau.

De continu groeiende hoeveelheid wetgeving, regelgeving, nieuwe normen en best practices, draagt eraan bij dat het grootste deel van de bedrijven te maken krijgt met compliance, maar misschien niet weet hoe dit het meest kosteneffectief kan worden vormgegeven.

Wij managen IT-compliance, op maat gesneden, economisch en competent.

Wie is verantwoordelijk als het recht binnentreedt in de bedrijfsorganisatie en IT? Moet de IT-expert nu ook jurist worden of is de jurist gedwongen om zich diepgaande IT-kennis eigen te maken? PRW Consulting GmbH integreert disciplines en vindt oplossingen. Altijd.

De dienstenportfolio van PRW Consulting GmbH is samengesteld op basis van juridische eisen en organisatorische noodzakelijkheden, waarvan de implementatie via de IT dient te worden gerealiseerd. Het doel is om u een oplossing voor uw taken te bieden en de implementatie ervan mogelijk te maken.

Wij noemen dat managing compliance.