Impressum

Naam en rechtsvorm:  
PRW Consulting GmbH

Vestigingsplaats en registratie:  
München, Registerrechtbank: Amtsgericht München, HRB 160557

Adres:  
Leonrodstr. 54, 80636 München

Tot plaatsvervanging bevoegde partners (in de zin van de Partnerschaftsgesetz):  
Ralph Bösling
Wilfried Reiners

Contactgegevens:  
Tel.: + 49 89 210977-70
Fax: + 49 89 210977-77
E-mail: info@prw-consulting.de

Verantwoordelijke in de zin van § 55 lid 2 Duits staatsverdrag voor radio en telemedia, RStV:  
Wilfried Reiners (adres zoals boven)

BTW-nummer:  
DE247139957

Disclaimer:  
Ondanks zorgvuldige controle van de inhoud accepteren wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte websites is steeds de betreffende aanbieder of exploitant van de website verantwoordelijk. De gelinkte websites worden op het tijdstip van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke schendingen van het recht. Inhoud in strijd met het recht was op het tijdstip van het plaatsen van de link niet kenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites is echter zonder concrete aanwijzing van schending van het recht niet redelijk. Bij het bekend worden van schending van het recht zullen wij dergelijke links direct verwijderen.

De informatie en inhoud van onze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en pretendeert niet volledig of voortdurend actueel te zijn.

Auteursrecht: 
Alle informatie op deze website, in het bijzonder tekst- en beeldmaterialen zijn auteursrechtelijk beschermd. Vermenigvuldiging, verspreiding, reproductie of doorgeven en overig gebruik in andere elektronische of gedrukte publicaties is zonder schriftelijke goedkeuring van PRW Consulting GmbH niet toegestaan.

Technische realisatie van de website: Moser Media+Informatik GmbH - www.m2plusi.de

Beeldverantwoording: 
iStockphoto - Chagin
Fotolia - Sinuswelle, Bacho Foto, Kadmy, virtua73, virtua73, virtua73, virtua73, vege, Robert Kneschke, Maksim Kabakou, momius, Picture-Factory, visivasnc, momius, Mohamad Zaki, Robert Kneschke, mmphoto, sosiukin, egokhan, Ralf Kalytta, DOC RABE Media, eccolo, contrastwerkstatt, alphaspirit, momius
Overige - Brüll & Partner

Beeldverantwoording: - Over PRW / Contactpersonen:
Claudia Albrecht: ATELIER KRAMMER, Biberger Str. 1, 82008 Unterhaching, www.atelier-krammer.de
Ralph Bösling en Frau Sabine Uhlig: Fotostudio Backofen, Friedrichstraße 31, 67433 Neustadt Weinstraße, www.fotostudio-backofen.de